Magazin


Történetek Angliából I.

Írta: Péter | 2012-11-11

Hogy lesz Goulash-ból marhapörkölt és dumplings-ból zsemlegombóc...

A nevem Tóth Péter. Szakácsként dolgozom Angliában immáron hatodik éve. Mint minden szakács, én is próbáltam/próbálom a magyar ízeket becsempészni az angol konyhába. Mostantól ezzel és más érdekes témákkal kapcsolatban is olvashatjátok írásaimat itt a mitfőzzek.hu blogjában.

Címkék: Blog, Gasztronómia
Bővebben

mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik

Írta: Antal | 2012-10-18

A mai naptól kezdve működik oldalunk a mitfozzek.hu 2.2-es verziója, ami az alábbiakat takarja:

- regisztráció nélküli menü lekérés (leírással, hozzávalókkal)
- regisztráció nélküli recept lekérés (leírással, hozzávalókkal)
- receptek nyomtatása

Bővebben

Erfurt 2012!

Írta: Antal | 2012-10-08

Az erfurti szakács- és cukrászolimpia szombati, első versenynapján megszülettek a Békés Megyei Culinary Team első érmei is. Az egyéni versenyben Nyári János (a képen balról) mesterszakács, a békéscsabai Hotel Fiume séfje ezüst-, Horváth Ferenc (a képen jobbról), a békéscsabai Zwack József tagiskola gyakorlati szakoktatója bronzérmet érdemelt ki díszmunkájáért.
(forrás: Magyar Nemzeti Gasztronómiai SZövetség)

Bővebben

Elindult az új oldalunk!

Írta: Antal | 2012-10-01

Örömmel tudatjuk, hogy a mai nappal elindult az új mitfozzek.hu oldal!
Nem csak küllemében, hanem belső tartalmaiban, szolgáltatásaiban is vannak még nem látott szolgáltatások.

Azon dolgozunk, hogy a továbbiakban új szolgáltatásokkal segítsük és könnyítsük meg az ételkészítéssel töltött időt!

Bízunk benne, hogy segíteni tudunk!

Bővebben

Archívum

2013. november
Közzétették az Év Bortermelője díj jelöltjeit
Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára
2013. október
Több mint százezren látogattak el a Csabai Kolbászfesztiválra
Klasszikus és modernizált recepteket mutat be az új Gundel Szakácskönyv
Csökken a sertésállomány, nő a szarvasmarha-állomány
Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak
Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán
Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról
2013. szeptember
Egészségmegőrző mintaprojekt a sarkadi kistérségben
A gyulai önkormányzat megvásárolta a Gyulai Húskombinátot
Sejtszinten fiatalodik meg az ember az életmódváltástól
Folyamatosan csökken a húsfogyasztás
Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét
Megkezdődött a nemzetek sajtversenye
Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét
Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata
2013. augusztus
Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól
A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát
Kóstolja meg Magyarországot!
Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot
Talán jobban odafigyelünk a táplákozásra?
Kevesebb tésztát esznek az olaszok
Lisztekről tabuk nélkül.
Ha nincs, időd készíts Pastat!
Miről fog szólni az alapanyagok blog?
2013. július
Együttműködés az Ars Vino Borszaküzlettel
2013. június
A világ csodálatos konyhái. Kínai konyha
mitfozzek.hu bemutatót tartottunk a Hotel Noniusban!
A világ csodálatos konyhái. Francia konyha
2013. május
A világ csodálatos konyhái. Olasz konyha
Főztünk a III. Gyulavári kastélynapokon
2013. április
Április végi gasztroprogramok
Új megjelenés és szolgáltatások
Nyereményjáték
Lezárult a mitfozzek.hu nyereményjátéka!
Gasztronómiai programok 2013 március
Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.
2013. február
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Zöldek"
Zsemlemorzsa házilag
2013. január
Farsangi Torkos Csütörtök
Pesto, egy csipetnyi Olaszország:)
Edd a szezont!
XIII. Gyulai Böllér- és Pálinkanapok
2012. december
B.U.É.K!!!
Gasztronómia és Újévi hiedelmek
Áldott karácsonyt kívánunk!
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál margójára
Disznótor! Indul a szezon:)
2012. november
Hogyan fotózzunk ételeket?
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Hogyan vásároljunk (csak egy ötlet)?
A programozó konyhájából jelentjük:).
Benedek tojás
Történetek Angliából I.
2012. október
mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik
Erfurt 2012!
Elindult az új oldalunk!

Hirdetések

Közösség