Magazin


Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára

Írta: Antal | 2013-11-04 | Főzés

Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára

Országos szakácsversenyt hirdet a magyar közétkeztetésben részt vevő cégek számára a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete.

Címkék: Főzés, mit főzzek
Bővebben

Kóstolja meg Magyarországot!

Írta: Antal | 2013-08-27 | Főzés

Kóstolja meg Magyarországot!

Eddig 36 szakácscsapat több mint 80 féle étellel nevezett a 10. Kóstolja meg Magyarországot! elnevezésű gasztronómiai show-ra, amelyet szeptember 14-én rendeznek meg a Sóstói Múzeumfaluban, ahol a tárkonyos-almás csirkelevestől a tirpák tarhonyán át a vadkanraguig megannyi ínyencség várja majd a látogatókat.

Bővebben

Április végi gasztroprogramok

Írta: Antal | 2013-04-25 | Főzés

Április végi gasztroprogramok

Pár nap van már csak hátra áprilisból, de tudunk ajánlani hétvégére is programot.

Bővebben

Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"

Írta: Mária | 2013-02-15 | Főzés

 Zöldségek fogyasztása minden évszakban ajánlott, hiszen      vitaminban, ásványi anyagban gazdagok, ezért  testünk,        egészségünk "őrei" 
 Sorozatunk következő tagjai a "pirosak".
 Minden piros növényben előfordul egy fontos anyag: a likopin.    Ez az anyag adja a növények piros színét, például a  paradicsomnak a görögdinnyének az epernek stb. 

Bővebben

Zsemlemorzsa házilag

Írta: Mária | 2013-02-01 | Főzés

 

Bizonyára mindenkinél előfordult már, hogy otthon a megmaradt kenyér megszáradt, mert másnap frisset vásárolt.
Ez nálunk is rendszeresen előfordul.
Íme egy egyszerű tipp, hogy ne kelljen kidobni a száraz kenyeret.
 

Bővebben

Hirdetések

Közösség