Belépés vagy Regisztráció
Írta: Antal | 2013-09-27 | egészség
Mintegy húszezer ember vehet majd igénybe korszerű egészségmegőrző és betegségmegelőző szolgáltatásokat a sarkadi kistérségben az uniós támogatásból megvalósuló mintaprojektnek köszönhetően.
Írta: Antal | 2013-09-18 | egészség
Sejtszinten fiatalodik meg az ember életmódváltástól - fedezték fel kaliforniai kutatók az első bizonyítékát annak, hogy az egészséges étrendnek, a meditációnak és a mozgásnak együttesen ilyen hatása lehet.
Írta: Antal | 2013-09-02 | egészség
Több gyümölcs, különösen áfonya, alma és szőlő fogyasztása csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát, ám a gyümölcslének nincs ilyen hatása - állapította meg egy friss nemzetközi kutatás.
Írta: Antal | 2013-08-30 | egészség
Elsősorban a kis és közepes élelmiszer-feldolgozóknak dolgoztak ki az egészséges táplálkozást szolgáló élelmiszerrecepteket az Országos Húsipari Kutatóintézetben - mondta a közhasznú nonprofit kft.-ként működő intézmény ügyvezető igazgatója az MTI-nek.
Írta: Antal | 2013-08-28 | egészség
A túl sok vörös hús fogyasztása fokozhatja az Alzheimer-kór kockázatát, mivel növeli a vas mennyiségét az agyban - derült ki egy új amerikai tanulmányból.