Magazin


Klasszikus és modernizált recepteket mutat be az új Gundel Szakácskönyv

Írta: Antal | 2013-10-21 | Gasztronómia

Klasszikus és modernizált recepteket mutat be az új Gundel Szakácskönyv

A fővárosi Gundel Étteremben ma is felszolgált ételek eredeti receptjeit és modernizált fogásokat mutat be a novemberben megjelenő Gundel Szakácskönyv, amelyet pénteken sajtótájékoztató keretében mutattak be Budapesten.

Bővebben

Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak

Írta: Antal | 2013-10-15 | Gasztronómia

Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak

A gyorsételek, a kínai és a kóser konyha, a legjobb borok, a kávék és Krúdy kocsmáinak világába kalauzolják el a gasztronómia iránt elkötelezett és a főváros legendáira kíváncsi érdeklődőket a Hosszúlépés csapatának őszi sétái.

Bővebben

Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán

Írta: Antal | 2013-10-08 | Gasztronómia

Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán

Bejutott a legjobb innovációk közé egy magyar fejlesztésű, csíráztatott szójából készült tofu a világ legnagyobb élelmiszeripari vásárán, a kölni Anugán.

Bővebben

Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról

Írta: Antal | 2013-10-08 | Gasztronómia

Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról

Nem használják többé a cigánypecsenye elnevezést a németországi Hannoverben az önkormányzati fenntartású étkezdékben, a városvezetés ezzel egy helyi civil szervezet kezdeményezésére reagál.

Bővebben

Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét

Írta: Antal | 2013-09-03 | Gasztronómia

Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét

A Leicesteri Egyetem egyik előadója szerint megtalálhatta a jeges csokoládédesszertek első angol receptjét.

Bővebben

Hirdetések

Közösség