Magazin


Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak

Írta: Antal | 2013-10-15 | mit főzzek ma

Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak

A gyorsételek, a kínai és a kóser konyha, a legjobb borok, a kávék és Krúdy kocsmáinak világába kalauzolják el a gasztronómia iránt elkötelezett és a főváros legendáira kíváncsi érdeklődőket a Hosszúlépés csapatának őszi sétái.

Bővebben

Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán

Írta: Antal | 2013-10-08 | mit főzzek ma

Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán

Bejutott a legjobb innovációk közé egy magyar fejlesztésű, csíráztatott szójából készült tofu a világ legnagyobb élelmiszeripari vásárán, a kölni Anugán.

Bővebben

Folyamatosan csökken a húsfogyasztás

Írta: Antal | 2013-09-16 | mit főzzek ma

Folyamatosan csökken a húsfogyasztás

A baromfihúst mindenki szereti, a vörös húsok közül a sertéshús ugyan kisebb mértékben, de a marha- és vadhús határozottan a férfiak kedvence. 

Bővebben

Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét

Írta: Antal | 2013-09-09 | mit főzzek ma

Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét

Sültpaprika lekvárból, kakaós mandulapiskótából, olvadó étcsokoládé mousse-ból áll az a torta, amely megnyerte az Egy Csepp Figyelem Alapítvány hobbicukrászoknak szóló versenyét.

Bővebben

Megkezdődött a nemzetek sajtversenye

Írta: Antal | 2013-09-05 | mit főzzek ma

Megkezdődött a nemzetek sajtversenye

Tizenöt európai ország részvételével kedden elkezdődött a nemzetek sajtversenye, az érdeklődők az interneten szavazhatnak kedvencükre.

Bővebben

Hirdetések

Közösség