Magazin


Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára

Írta: Antal | 2013-11-04 | mit főzzek

Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára

Országos szakácsversenyt hirdet a magyar közétkeztetésben részt vevő cégek számára a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete.

Címkék: Főzés, mit főzzek
Bővebben

Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak

Írta: Antal | 2013-10-15 | mit főzzek

Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak

A gyorsételek, a kínai és a kóser konyha, a legjobb borok, a kávék és Krúdy kocsmáinak világába kalauzolják el a gasztronómia iránt elkötelezett és a főváros legendáira kíváncsi érdeklődőket a Hosszúlépés csapatának őszi sétái.

Bővebben

Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán

Írta: Antal | 2013-10-08 | mit főzzek

Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán

Bejutott a legjobb innovációk közé egy magyar fejlesztésű, csíráztatott szójából készült tofu a világ legnagyobb élelmiszeripari vásárán, a kölni Anugán.

Bővebben

Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról

Írta: Antal | 2013-10-08 | mit főzzek

Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról

Nem használják többé a cigánypecsenye elnevezést a németországi Hannoverben az önkormányzati fenntartású étkezdékben, a városvezetés ezzel egy helyi civil szervezet kezdeményezésére reagál.

Bővebben

Folyamatosan csökken a húsfogyasztás

Írta: Antal | 2013-09-16 | mit főzzek

Folyamatosan csökken a húsfogyasztás

A baromfihúst mindenki szereti, a vörös húsok közül a sertéshús ugyan kisebb mértékben, de a marha- és vadhús határozottan a férfiak kedvence. 

Bővebben

Archívum

2013. november
Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára
2013. október
Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak
Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán
Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról
2013. szeptember
Folyamatosan csökken a húsfogyasztás
Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét
Megkezdődött a nemzetek sajtversenye
Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét
Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata
2013. augusztus
Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól
A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát
Kóstolja meg Magyarországot!
Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot
2013. április
Új megjelenés és szolgáltatások
Nyereményjáték
Gasztronómiai programok 2013 március
Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.
2013. február
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Zöldek"
2013. január
Farsangi Torkos Csütörtök
Pesto, egy csipetnyi Olaszország:)
XIII. Gyulai Böllér- és Pálinkanapok
2012. december
B.U.É.K!!!
Gasztronómia és Újévi hiedelmek
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál margójára
Disznótor! Indul a szezon:)
2012. november
Hogyan fotózzunk ételeket?
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Hogyan vásároljunk (csak egy ötlet)?
A programozó konyhájából jelentjük:).
Benedek tojás
2012. október
mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik
Erfurt 2012!
Elindult az új oldalunk!

Hirdetések

Közösség