Magazin


Új megjelenés és szolgáltatások

Írta: Antal | 2013-04-15

Új megjelenés és szolgáltatások

Megújult weblapunk, mind kinézetében, mind szolgátatásaiban!

Egy cég, vállalkozás nem ülhet ölbe tett kézel, hanem folyamatosan fejlődnie kell, ha talpon akar maradni.

Ezért mi is nekifogtunk egy újabb piackutatásnak, hogy felmérjük az igényeket és irányt kapjunk. Ez sikerült, köszönjük a válaszolóknak.

Nézzük meg, hogy most milyen szolgáltatások érhetők el oldalunkon. 

Menü ajánlás: 

  • mitfőzzek.hu séfje által összállított menük
    - héthöznapi
    - 1000 Ft-ból összeállítható (újdonság!)
    - 1 óra latt elkészíthető (újdonság!)
    - ünnepi menük
  • felhasználók által összeállított menük
  • séfünk heti ajánlata (újdonság!)
  • menü jellege szerint
    - hagyományos
    - vegetáriánus
    - kímélő
    - paleolit (újdonság!) 2 héten belül!

Recept keresés:

  • keresés recept nevére
  • mi van a hűtődben, konyhádban (újdonság!

Blog bejegyzések:

  • Magazin
  • Italok (újdonság!)
  • Alapanyagok (újdonság!)

Újdonságok 2 héten belül az oldalon:

  • receptekhez ital ajánlás
  • tudástár nem csak szöveges, hanem videós segítséggel is kibővül
  • felhasználók megjelenítése, ha mások nézik profilomat

Ami nem változott, és egyben oldalunk egyediségét adja, az a receptek pontos átszámolhatósága főre (pl. 16 főre szeretéd az adott ételt elkészíteni).

Fejlesztés alatt van jelenleg is még egy pár hasznos funkció. Ezek bevezetéséről hamarosan egy újabb hírben közlünk részleteket.
Amennyiben észrevételed van és építő jellegű kritikáddal segíteni szeretnéd munkánkat, kérjük, hogy az info (kukac) mitfozzek.hu e-mail címre juttasd el leveledet.

Köszönjük, mitfozzek.hu csapata

Hozzászólás írása
+ =
Címkék: mit főzzek, Recept

Archívum

2013. november
Közzétették az Év Bortermelője díj jelöltjeit
Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára
2013. október
Több mint százezren látogattak el a Csabai Kolbászfesztiválra
Klasszikus és modernizált recepteket mutat be az új Gundel Szakácskönyv
Csökken a sertésállomány, nő a szarvasmarha-állomány
Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak
Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán
Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról
2013. szeptember
Egészségmegőrző mintaprojekt a sarkadi kistérségben
A gyulai önkormányzat megvásárolta a Gyulai Húskombinátot
Sejtszinten fiatalodik meg az ember az életmódváltástól
Folyamatosan csökken a húsfogyasztás
Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét
Megkezdődött a nemzetek sajtversenye
Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét
Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata
2013. augusztus
Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól
A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát
Kóstolja meg Magyarországot!
Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot
Talán jobban odafigyelünk a táplákozásra?
Kevesebb tésztát esznek az olaszok
Lisztekről tabuk nélkül.
Ha nincs, időd készíts Pastat!
Miről fog szólni az alapanyagok blog?
2013. július
Együttműködés az Ars Vino Borszaküzlettel
2013. június
A világ csodálatos konyhái. Kínai konyha
mitfozzek.hu bemutatót tartottunk a Hotel Noniusban!
A világ csodálatos konyhái. Francia konyha
2013. május
A világ csodálatos konyhái. Olasz konyha
Főztünk a III. Gyulavári kastélynapokon
2013. április
Április végi gasztroprogramok
Új megjelenés és szolgáltatások
Nyereményjáték
Lezárult a mitfozzek.hu nyereményjátéka!
Gasztronómiai programok 2013 március
Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.
2013. február
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Zöldek"
Zsemlemorzsa házilag
2013. január
Farsangi Torkos Csütörtök
Pesto, egy csipetnyi Olaszország:)
Edd a szezont!
XIII. Gyulai Böllér- és Pálinkanapok
2012. december
B.U.É.K!!!
Gasztronómia és Újévi hiedelmek
Áldott karácsonyt kívánunk!
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál margójára
Disznótor! Indul a szezon:)
2012. november
Hogyan fotózzunk ételeket?
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Hogyan vásároljunk (csak egy ötlet)?
A programozó konyhájából jelentjük:).
Benedek tojás
Történetek Angliából I.
2012. október
mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik
Erfurt 2012!
Elindult az új oldalunk!

Hirdetések

Közösség