Belépés vagy Regisztráció
Írta: Péter | 2012-11-11
Hogy lesz Goulash-ból marhapörkölt és dumplings-ból zsemlegombóc...
A nevem Tóth Péter. Szakácsként dolgozom Angliában immáron hatodik éve. Mint minden szakács, én is próbáltam/próbálom a magyar ízeket becsempészni az angol konyhába. Mostantól ezzel és más érdekes témákkal kapcsolatban is olvashatjátok írásaimat itt a mitfőzzek.hu blogjában.
Írta: Antal | 2012-10-18
A mai naptól kezdve működik oldalunk a mitfozzek.hu 2.2-es verziója, ami az alábbiakat takarja:
- regisztráció nélküli menü lekérés (leírással, hozzávalókkal)
- regisztráció nélküli recept lekérés (leírással, hozzávalókkal)
- receptek nyomtatása
Írta: Antal | 2012-10-08
Az erfurti szakács- és cukrászolimpia szombati, első versenynapján megszülettek a Békés Megyei Culinary Team első érmei is. Az egyéni versenyben Nyári János (a képen balról) mesterszakács, a békéscsabai Hotel Fiume séfje ezüst-, Horváth Ferenc (a képen jobbról), a békéscsabai Zwack József tagiskola gyakorlati szakoktatója bronzérmet érdemelt ki díszmunkájáért.
(forrás: Magyar Nemzeti Gasztronómiai SZövetség)
Írta: Antal | 2012-10-01
Örömmel tudatjuk, hogy a mai nappal elindult az új mitfozzek.hu oldal!
Nem csak küllemében, hanem belső tartalmaiban, szolgáltatásaiban is vannak még nem látott szolgáltatások.
Azon dolgozunk, hogy a továbbiakban új szolgáltatásokkal segítsük és könnyítsük meg az ételkészítéssel töltött időt!
Bízunk benne, hogy segíteni tudunk!