Belépés vagy Regisztráció
Írta: Mária | 2013-02-01
Bizonyára mindenkinél előfordult már, hogy otthon a megmaradt kenyér megszáradt, mert másnap frisset vásárolt.
Ez nálunk is rendszeresen előfordul.
Íme egy egyszerű tipp, hogy ne kelljen kidobni a száraz kenyeret.
Írta: Mária | 2013-01-25
Hatalmas népszerűségének köszönhetően idén is megszervezésre kerül január 31.-én a Magyar Turizmus Zrt. által a Torkos Csütörtök.
Hogy mindenki kellemetlenségek nélkül élvezhesse ezt az akciót, szeretnénk néhány tanácsot, információt megosztani olvasóinkkal, amire érdemes odafigyelnünk!
Írta: Antal | 2013-01-22
Bazi nagy gyulai kolbászevés és pálinkaivászat
Az immáron XIII. alkalommal megrendezésre kerülő Böllérverseny új, hangulatos helyszínen megújult programokkal, a Gyulai Pálinkanapokkal kiegészülve önálló rendezvényként egy teljes hétvégén várja látogatóit.
A rendezvény célja a hagyományaink ápolása, a régmúlt disznóvágások hangulatának felidézése, népi táj jellegű ételek készítésé, gasztronómiai kultúránk népszerűsítése.
Írta: Péter | 2013-01-22
Nyílván első hallásra furcsának tűnhet ez a kijelentés, de ha kicsit jobban elmélyedünk a gondolatban, rá fogunk ébredni egy új, gazdaságos és egészséges valamint követendő étkezési stílusra. Hogy mit takar ez a gyakorlatban az ki fog derülni azonnal.
Írta: Péter | 2013-01-23
A pesto egy nagyon gyorsan es könnyen elkészíthető szósz, mely Olaszországból származik, ahol nem másért találták ki, minthogy az általuk imádott tésztát ízesítsék. Sokféle variációja létezik szerte a világon. Rendkívül aromás szósz. Az alaprecept a következő: