Magunkról

Isten hozott!


Hogyan is kezdődhetne másként egy gasztronómiai oldalon a bemutatkozás mint, "a hozzávalók"-kal:)

…végy egy informatikust, egy szakácsot és egy menedzser-ötletgazdát.

Ezt gyúrd jól össze, miközben hideg finom borral, vagy sörrel adod meg a kellő ízharmóniát.

Mikor ez összeált és egy kicsit pihent ismét gyúrsz, mert a legjobbat szeretnéd kihozni az alapanyagból.
Mindaddig gyúrod, mikor már mások is azt mondják, "no ez jó lesz".

Valahogy így indultunk mi is 2011 nyár elején.

Jött egy ötlet, ami az utcán hevert, pontosabban a nappaliban, mert ott hangzott el kedves feleségem szájából a szokásos délutáni kérdés: Mit főzzek?

Erre mit is lehetne válaszolni, mint a jól bevált férfi választ: Mindegy, csak sok legyen és jó!
De akkor, 2011-ben 17 év házasság után gondolkodtam el igazán ezen a kérdésen. Majd kérdés, kérdést követett és kezdett körvonalazódni egy ötlet.
Az ötletett piackutatás követte és a társak megtalálása akikkel ezt meg lehet valósítani. Sikerült!

Dióhéjban ennyi a rövid történetünk:).

Mit hoz a jövő? Fejlesztéseket!

Nagyon sok ötletünk van amit szeretnénk megvalósítani. Már most, e sorok írásakor is a weboldalunk 2 lépéssel ezutáni verzióján dolgozunk:).
De mindent szépen, sorjában.

Egy dologról viszont itt és most írnom kell. Ez pedig a hála és a köszönet.

Felgyorsult világunkban kikopott egy olyan dolog étkezési kúltúránkból, ami évtizedekkel ezelőtt még természetes volt, mikor az ember asztalhoz ült és nekifogott az étel elfogyasztásának. Imádkozott.

A ma embere erről sajnos megfeledkezik, hogy minden ami az asztalunkra kerül ajándék! Isten ajándéka!
Ezért kérjük Isten áldását, és köszönjük meg, hogy étel van az asztalunkon, legyen az szegényes, vagy bőséges.

Étkezés előtt:

"Jövel Jézus, légy itt vélünk, áldd meg amit adtál nékünk"

Étkezés után:

"Aki ételt, italt adott, annak neve legyen áldott. Ámen"

Hirdetések

Közösség