Belépés vagy Regisztráció
Írta: Antal | 2013-08-25 | mit főzzek ma
Az Európában élők már hatezer évvel ezelőtt is fűszerezték az ételeiket - derült ki egy tudományos kutatásból.
Írta: Antal | 2013-08-24 | mit főzzek ma
Hetente kétszer nyers fokhagymát fogyasztva csaknem megfeleződik a tüdőrák kialakulásának kockázata, ráadásul a fokhagymaevő dohányosoknál is jelentősen csökken a tüdőrák veszélye.
Írta: Mária | 2013-02-15 | mit főzzek ma
Írta: Mária | 2013-02-06 | mit főzzek ma
Zöldségek fogyasztása minden évszakban ajánlott, hiszen vitaminban, ásványianyagban gazdagok, ezért testünk, egészségünk "őrei".
Most a "Zöldeket " vesszük számba.
A sötétzöld zöldségekben megtalálható a zeaxantin és a lutein. Ezek magas antioxidáns tartalommal bírnak. Az antioxidánsok számos pozitív hatása ismert, de az kevésbé,hogy védik szemünket a szürkehályogtól és a nap káros sugaraitól. Ilyenek a brokkoli, a kelbimbó, spenót, spárga. A továbbiakban felsoroljuk milyen számos előnyökkel jár ezen növények fogyasztása.
Írta: Mária | 2013-01-25 | mit főzzek ma
Hatalmas népszerűségének köszönhetően idén is megszervezésre kerül január 31.-én a Magyar Turizmus Zrt. által a Torkos Csütörtök.
Hogy mindenki kellemetlenségek nélkül élvezhesse ezt az akciót, szeretnénk néhány tanácsot, információt megosztani olvasóinkkal, amire érdemes odafigyelnünk!