Magazin


A programozó konyhájából jelentjük:).

Írta: Antal | 2012-11-15 | mit főzzek

Többen kérdeztétek, hogyan lehet felvinni receptet az oldalra, mert nem volt egyértelmű. Ezen módosítottuk. 
Egyértelműbbé tettük a kiírásokat a felhasználói menüben belépés után, valamint elkészült egy "Segítség a kitöltéshez" link is amire kattintva megpróbáltuk egyszerűen leírni az alapanyagok hozzáadásának módját.

Bővebben

Benedek tojás

Írta: Péter | 2012-11-14 | mit főzzek

Hogyan keletkeznek a "legendás" ételek?

Bővebben

mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik

Írta: Antal | 2012-10-18 | mit főzzek

A mai naptól kezdve működik oldalunk a mitfozzek.hu 2.2-es verziója, ami az alábbiakat takarja:

- regisztráció nélküli menü lekérés (leírással, hozzávalókkal)
- regisztráció nélküli recept lekérés (leírással, hozzávalókkal)
- receptek nyomtatása

Bővebben

Erfurt 2012!

Írta: Antal | 2012-10-08 | mit főzzek

Az erfurti szakács- és cukrászolimpia szombati, első versenynapján megszülettek a Békés Megyei Culinary Team első érmei is. Az egyéni versenyben Nyári János (a képen balról) mesterszakács, a békéscsabai Hotel Fiume séfje ezüst-, Horváth Ferenc (a képen jobbról), a békéscsabai Zwack József tagiskola gyakorlati szakoktatója bronzérmet érdemelt ki díszmunkájáért.
(forrás: Magyar Nemzeti Gasztronómiai SZövetség)

Bővebben

Elindult az új oldalunk!

Írta: Antal | 2012-10-01 | mit főzzek

Örömmel tudatjuk, hogy a mai nappal elindult az új mitfozzek.hu oldal!
Nem csak küllemében, hanem belső tartalmaiban, szolgáltatásaiban is vannak még nem látott szolgáltatások.

Azon dolgozunk, hogy a továbbiakban új szolgáltatásokkal segítsük és könnyítsük meg az ételkészítéssel töltött időt!

Bízunk benne, hogy segíteni tudunk!

Bővebben

Archívum

2013. november
Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára
2013. október
Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak
Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán
Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról
2013. szeptember
Folyamatosan csökken a húsfogyasztás
Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét
Megkezdődött a nemzetek sajtversenye
Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét
Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata
2013. augusztus
Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól
A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát
Kóstolja meg Magyarországot!
Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot
2013. április
Új megjelenés és szolgáltatások
Nyereményjáték
Gasztronómiai programok 2013 március
Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.
2013. február
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Zöldek"
2013. január
Farsangi Torkos Csütörtök
Pesto, egy csipetnyi Olaszország:)
XIII. Gyulai Böllér- és Pálinkanapok
2012. december
B.U.É.K!!!
Gasztronómia és Újévi hiedelmek
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál margójára
Disznótor! Indul a szezon:)
2012. november
Hogyan fotózzunk ételeket?
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Hogyan vásároljunk (csak egy ötlet)?
A programozó konyhájából jelentjük:).
Benedek tojás
2012. október
mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik
Erfurt 2012!
Elindult az új oldalunk!

Hirdetések

Közösség