Belépés vagy Regisztráció
Írta: Antal | 2012-12-15 | mit főzzek
Nincs még 1 hete, hogy véget ért az V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál.
A fesztiválról kérdeztem Árgyelán Jánost a rendezvény egyik szervezőjét.
Írta: Antal | 2012-12-01 | mit főzzek
Indul a szezon, mondhatnánk, de ez igaz is! Most jött el a disznóvágások ideje. Ilyenkor töltödnek fel a házi éléskamrák kolbásszal, hurkával, sonkával és egyéb finom "disznósággal".
Mi sem cselekedtünk másképp, gyorsan nekifogtunk feltölteni a készleteket. Sajnos az idő nem nagyon kedvezett - eleredt az eső -, de nem szegte kedvünket ez sem:). Szóval a mitfozzek.hu-s csapat összeállt. Rutinban nincs hiány, hiszen ebben az "összeállításban" 17 év alatt elég sok disznóvágást elvégeztünk a családban.
Írta: Péter | 2012-11-27 | mit főzzek
Már jónéhány éve dolgozom szakácsként és egy éve fotózok is ételeket, amikor csak tehetem. Ezért gondoltam, hogy megosztok Veletek néhány hasznos tanácsot, ami segíthet jó képeket készíteni.
Írta: Antal | 2012-11-22 | mit főzzek
Ebben az évben is megrendezésre kerül Gyulán 2012.12.07 - 2012.12.09 között az "V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál".
Írta: Antal | 2012-11-17 | mit főzzek
Egy pár ötletet összeszedtünk arra, hogyan vásároljunk tudatosan.
Főleg a mostani időkben, mikor igen be kell osztani a pénzt!
Mi így csináljuk.