Magazin


V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál margójára

Írta: Antal | 2012-12-15 | mit főzzek

Nincs még 1 hete, hogy véget ért az V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál.
A fesztiválról kérdeztem Árgyelán Jánost a rendezvény egyik szervezőjét.

Bővebben

Disznótor! Indul a szezon:)

Írta: Antal | 2012-12-01 | mit főzzek

Indul a szezon, mondhatnánk, de ez igaz is! Most jött el a disznóvágások ideje. Ilyenkor töltödnek fel a házi éléskamrák kolbásszal, hurkával, sonkával és egyéb finom "disznósággal".

Mi sem cselekedtünk másképp, gyorsan nekifogtunk feltölteni a készleteket. Sajnos az idő nem nagyon kedvezett - eleredt az eső -, de nem szegte kedvünket ez sem:). Szóval a mitfozzek.hu-s csapat összeállt. Rutinban nincs hiány, hiszen ebben az "összeállításban" 17 év alatt elég sok disznóvágást elvégeztünk a családban.

Bővebben

Hogyan fotózzunk ételeket?

Írta: Péter | 2012-11-27 | mit főzzek

Már jónéhány éve dolgozom szakácsként és egy éve fotózok is ételeket, amikor csak tehetem. Ezért gondoltam, hogy megosztok  Veletek néhány hasznos tanácsot, ami segíthet jó képeket készíteni.

Bővebben

V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál

Írta: Antal | 2012-11-22 | mit főzzek

Ebben az évben is megrendezésre kerül Gyulán 2012.12.07 - 2012.12.09 között az "V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál".

 

 

 

Bővebben

Hogyan vásároljunk (csak egy ötlet)?

Írta: Antal | 2012-11-17 | mit főzzek

Egy pár ötletet összeszedtünk arra, hogyan vásároljunk tudatosan. 
Főleg a mostani időkben, mikor igen be kell osztani a pénzt!
Mi így csináljuksmiley.
 


 

Bővebben

Archívum

2013. november
Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára
2013. október
Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak
Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán
Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról
2013. szeptember
Folyamatosan csökken a húsfogyasztás
Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét
Megkezdődött a nemzetek sajtversenye
Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét
Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata
2013. augusztus
Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól
A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát
Kóstolja meg Magyarországot!
Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot
2013. április
Új megjelenés és szolgáltatások
Nyereményjáték
Gasztronómiai programok 2013 március
Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.
2013. február
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Zöldek"
2013. január
Farsangi Torkos Csütörtök
Pesto, egy csipetnyi Olaszország:)
XIII. Gyulai Böllér- és Pálinkanapok
2012. december
B.U.É.K!!!
Gasztronómia és Újévi hiedelmek
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál margójára
Disznótor! Indul a szezon:)
2012. november
Hogyan fotózzunk ételeket?
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Hogyan vásároljunk (csak egy ötlet)?
A programozó konyhájából jelentjük:).
Benedek tojás
2012. október
mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik
Erfurt 2012!
Elindult az új oldalunk!

Hirdetések

Közösség