Belépés vagy Regisztráció
Írta: Mária | 2013-01-25 | mit főzzek
Hatalmas népszerűségének köszönhetően idén is megszervezésre kerül január 31.-én a Magyar Turizmus Zrt. által a Torkos Csütörtök.
Hogy mindenki kellemetlenségek nélkül élvezhesse ezt az akciót, szeretnénk néhány tanácsot, információt megosztani olvasóinkkal, amire érdemes odafigyelnünk!
Írta: Antal | 2013-01-22 | mit főzzek
Bazi nagy gyulai kolbászevés és pálinkaivászat
Az immáron XIII. alkalommal megrendezésre kerülő Böllérverseny új, hangulatos helyszínen megújult programokkal, a Gyulai Pálinkanapokkal kiegészülve önálló rendezvényként egy teljes hétvégén várja látogatóit.
A rendezvény célja a hagyományaink ápolása, a régmúlt disznóvágások hangulatának felidézése, népi táj jellegű ételek készítésé, gasztronómiai kultúránk népszerűsítése.
Írta: Péter | 2013-01-23 | mit főzzek
A pesto egy nagyon gyorsan es könnyen elkészíthető szósz, mely Olaszországból származik, ahol nem másért találták ki, minthogy az általuk imádott tésztát ízesítsék. Sokféle variációja létezik szerte a világon. Rendkívül aromás szósz. Az alaprecept a következő:
Írta: Antal | 2012-12-31 | mit főzzek
Sikerekben és Finom Ételekben Gazdag Boldog Új Évet Kíván mindenkinek a mitfozzek.hu csapata!
Írta: Mária | 2012-12-29 | mit főzzek
Bizonyára már mindenki hallott újévi babonákról, hiedelmekről és sokan hisznek is benne.
Mivel néhány hiedelem a gasztronómiához is kapcsolódik, ezért párat számba is veszünk olvasóink számára.