Magazin


Nyereményjáték

Írta: Antal | 2013-03-25 | mit főzzek

Nyereményjáték

Elindult a nyereményjátékunk a facebook-on!
NIncs más dolgotok mint a facebook-on található linkre kattintani, "lájkolni" a résztvevő oldalakt és reménykedni, hogy Tied lesz az egyik értékes nyeremény:)

Címkék: Blog, mit főzzek
Bővebben

Gasztronómiai programok 2013 március

Írta: Antal | 2013-02-21 | mit főzzek

Gasztronómiai programok 2013 március

Márciusi gasztronómiai programokkat szedtünk össze egy csokorba. Amennyiben valami kimaradt és Te is tudsz egy jó programot küld el nekünk az
info [kukac] mitfozzek.hu e-mail címre!

Bővebben

Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.

Írta: Antal | 2013-02-21 | mit főzzek

Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.

A korábbi évek sikereire tekintettel 2013-ban is megrendezésre kerül a Szegedi Toros Pálinkafesztivált. Aki már ismeri, annak nem kell bemutatni a rendezvényt - aki még nem az legjobban teszi, ha átéli: hagyományos vidéki ízek fesztiválja és az elmaradhatatlan böllérverseny - egy rendhagyó, városi környezetben.

Bővebben

Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"

Írta: Mária | 2013-02-15 | mit főzzek

 Zöldségek fogyasztása minden évszakban ajánlott, hiszen      vitaminban, ásványi anyagban gazdagok, ezért  testünk,        egészségünk "őrei" 
 Sorozatunk következő tagjai a "pirosak".
 Minden piros növényben előfordul egy fontos anyag: a likopin.    Ez az anyag adja a növények piros színét, például a  paradicsomnak a görögdinnyének az epernek stb. 

Bővebben

Zöldségek az egészség "őrei" : A "Zöldek"

Írta: Mária | 2013-02-06 | mit főzzek

 Zöldségek fogyasztása minden évszakban ajánlott, hiszen vitaminban, ásványianyagban gazdagok, ezért  testünk, egészségünk "őrei".
Most a "Zöldeket " vesszük számba.
A sötétzöld zöldségekben megtalálható a zeaxantin és a lutein. Ezek magas antioxidáns tartalommal bírnak. Az antioxidánsok számos pozitív hatása ismert, de az kevésbé,hogy védik szemünket a szürkehályogtól és a nap káros sugaraitól. Ilyenek a brokkoli, a kelbimbó, spenót, spárga. A továbbiakban felsoroljuk milyen számos előnyökkel jár ezen növények fogyasztása.

Bővebben

Archívum

2013. november
Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára
2013. október
Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak
Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán
Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról
2013. szeptember
Folyamatosan csökken a húsfogyasztás
Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét
Megkezdődött a nemzetek sajtversenye
Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét
Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata
2013. augusztus
Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól
A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát
Kóstolja meg Magyarországot!
Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot
2013. április
Új megjelenés és szolgáltatások
Nyereményjáték
Gasztronómiai programok 2013 március
Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.
2013. február
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Zöldek"
2013. január
Farsangi Torkos Csütörtök
Pesto, egy csipetnyi Olaszország:)
XIII. Gyulai Böllér- és Pálinkanapok
2012. december
B.U.É.K!!!
Gasztronómia és Újévi hiedelmek
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál margójára
Disznótor! Indul a szezon:)
2012. november
Hogyan fotózzunk ételeket?
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Hogyan vásároljunk (csak egy ötlet)?
A programozó konyhájából jelentjük:).
Benedek tojás
2012. október
mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik
Erfurt 2012!
Elindult az új oldalunk!

Hirdetések

Közösség