Magazin


A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát

Írta: Antal | 2013-08-28 | mit főzzek

A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát

 A túl sok vörös hús fogyasztása fokozhatja az Alzheimer-kór kockázatát, mivel növeli a vas mennyiségét az agyban  - derült ki egy új amerikai tanulmányból.

Bővebben

Kóstolja meg Magyarországot!

Írta: Antal | 2013-08-27 | mit főzzek

Kóstolja meg Magyarországot!

Eddig 36 szakácscsapat több mint 80 féle étellel nevezett a 10. Kóstolja meg Magyarországot! elnevezésű gasztronómiai show-ra, amelyet szeptember 14-én rendeznek meg a Sóstói Múzeumfaluban, ahol a tárkonyos-almás csirkelevestől a tirpák tarhonyán át a vadkanraguig megannyi ínyencség várja majd a látogatókat.

Bővebben

Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak

Írta: Antal | 2013-08-25 | mit főzzek

Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak

Az Európában élők már hatezer évvel ezelőtt is fűszerezték az ételeiket - derült ki egy tudományos kutatásból.

Bővebben

A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot

Írta: Antal | 2013-08-24 | mit főzzek

A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot

Hetente kétszer nyers fokhagymát fogyasztva csaknem megfeleződik a tüdőrák kialakulásának kockázata, ráadásul a fokhagymaevő dohányosoknál is jelentősen csökken a tüdőrák veszélye.

Bővebben

Új megjelenés és szolgáltatások

Írta: Antal | 2013-04-15 | mit főzzek

Új megjelenés és szolgáltatások

Megújult weblapunk, mind kinézetében, mind szolgátatásaiban!

Címkék: mit főzzek, Recept
Bővebben

Archívum

2013. november
Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára
2013. október
Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak
Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán
Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról
2013. szeptember
Folyamatosan csökken a húsfogyasztás
Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét
Megkezdődött a nemzetek sajtversenye
Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét
Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata
2013. augusztus
Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól
A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát
Kóstolja meg Magyarországot!
Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot
2013. április
Új megjelenés és szolgáltatások
Nyereményjáték
Gasztronómiai programok 2013 március
Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.
2013. február
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Zöldek"
2013. január
Farsangi Torkos Csütörtök
Pesto, egy csipetnyi Olaszország:)
XIII. Gyulai Böllér- és Pálinkanapok
2012. december
B.U.É.K!!!
Gasztronómia és Újévi hiedelmek
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál margójára
Disznótor! Indul a szezon:)
2012. november
Hogyan fotózzunk ételeket?
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Hogyan vásároljunk (csak egy ötlet)?
A programozó konyhájából jelentjük:).
Benedek tojás
2012. október
mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik
Erfurt 2012!
Elindult az új oldalunk!

Hirdetések

Közösség