Magazin


Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét

Írta: Antal | 2013-09-09 | mit főzzek

Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét

Sültpaprika lekvárból, kakaós mandulapiskótából, olvadó étcsokoládé mousse-ból áll az a torta, amely megnyerte az Egy Csepp Figyelem Alapítvány hobbicukrászoknak szóló versenyét.

Bővebben

Megkezdődött a nemzetek sajtversenye

Írta: Antal | 2013-09-05 | mit főzzek

Megkezdődött a nemzetek sajtversenye

Tizenöt európai ország részvételével kedden elkezdődött a nemzetek sajtversenye, az érdeklődők az interneten szavazhatnak kedvencükre.

Bővebben

Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét

Írta: Antal | 2013-09-03 | mit főzzek

Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét

A Leicesteri Egyetem egyik előadója szerint megtalálhatta a jeges csokoládédesszertek első angol receptjét.

Bővebben

Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata

Írta: Antal | 2013-09-02 | mit főzzek

Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata

Több gyümölcs, különösen áfonya, alma és szőlő fogyasztása csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát, ám a gyümölcslének nincs ilyen hatása - állapította meg egy friss nemzetközi kutatás.

Bővebben

Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól

Írta: Antal | 2013-08-30 | mit főzzek

Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól

Elsősorban a kis és közepes élelmiszer-feldolgozóknak dolgoztak ki az egészséges táplálkozást szolgáló élelmiszerrecepteket az Országos Húsipari Kutatóintézetben - mondta a közhasznú nonprofit kft.-ként működő intézmény ügyvezető igazgatója az MTI-nek.

Bővebben

Archívum

2013. november
Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára
2013. október
Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak
Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán
Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról
2013. szeptember
Folyamatosan csökken a húsfogyasztás
Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét
Megkezdődött a nemzetek sajtversenye
Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét
Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata
2013. augusztus
Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól
A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát
Kóstolja meg Magyarországot!
Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot
2013. április
Új megjelenés és szolgáltatások
Nyereményjáték
Gasztronómiai programok 2013 március
Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.
2013. február
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Zöldek"
2013. január
Farsangi Torkos Csütörtök
Pesto, egy csipetnyi Olaszország:)
XIII. Gyulai Böllér- és Pálinkanapok
2012. december
B.U.É.K!!!
Gasztronómia és Újévi hiedelmek
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál margójára
Disznótor! Indul a szezon:)
2012. november
Hogyan fotózzunk ételeket?
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Hogyan vásároljunk (csak egy ötlet)?
A programozó konyhájából jelentjük:).
Benedek tojás
2012. október
mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik
Erfurt 2012!
Elindult az új oldalunk!

Hirdetések

Közösség