Belépés vagy Regisztráció
Írta: Antal | 2013-08-25 | egészség
Az Európában élők már hatezer évvel ezelőtt is fűszerezték az ételeiket - derült ki egy tudományos kutatásból.
Írta: Antal | 2013-08-24 | egészség
Hetente kétszer nyers fokhagymát fogyasztva csaknem megfeleződik a tüdőrák kialakulásának kockázata, ráadásul a fokhagymaevő dohányosoknál is jelentősen csökken a tüdőrák veszélye.
Írta: Antal | 2013-08-23 | egészség
Tízből egy ember étkezik a korszerű orvostudományi ismereteknek megfelelően, de a lakosság nagy többsége odafigyel az ételek testsúlyra gyakorolt hatására a GfK Hungária elemzése szerint.
Írta: Antal | 2013-08-23 | egészség
Több mint tíz kilóval csökkent az olasz családok éves tésztafogyasztása az utóbbi majdnem tizenöt év alatt - derült ki egy tésztagyár által készített felmérésből.
Írta: Mária | 2013-02-15 | egészség