Magazin


mitfozzek.hu bemutatót tartottunk a Hotel Noniusban!

Írta: Antal | 2013-06-12

mitfozzek.hu bemutatót tartottunk a Hotel Noniusban!

A tegnapi nap Mezőhegyesen a Hotel Noniusban tartottunk egy rövid bemutatót oldalunkról a mitfozzek.hu-ról!

Címkék:
Bővebben

A világ csodálatos konyhái. Francia konyha

Írta: Szilárd | 2013-06-02

A világ csodálatos konyhái. Francia konyha

A franciák ízlésvilága, ételek iránti vonzódásuk páratlan a világon.

Címkék:
Bővebben

A világ csodálatos konyhái. Olasz konyha

Írta: Szilárd | 2013-05-30

A világ csodálatos konyhái. Olasz konyha

Az olasz konyhát valószínűleg ízletessége, és az ételek kimeríthetetlen sokfélesége tette a világ egyik legismertebb konyhájává. 

Címkék:
Bővebben

Lisztekről tabuk nélkül.

Írta: Szilárd | 2013-05-23

Lisztekről tabuk nélkül.

Főzésünk nélkülözhetetlen alapanyagáról, pár mondat.

Címkék:
Bővebben

Főztünk a III. Gyulavári kastélynapokon

Írta: Antal | 2013-05-21

Főztünk a III. Gyulavári kastélynapokon

Jó időben, jó hangulatban főzött kis csapatunk a III. Gyulavári kastélynapokon.

Címkék:
Bővebben

Archívum

2013. november
Közzétették az Év Bortermelője díj jelöltjeit
Országos főzőversenyt hirdetnek közétkeztető cégek számára
2013. október
Több mint százezren látogattak el a Csabai Kolbászfesztiválra
Klasszikus és modernizált recepteket mutat be az új Gundel Szakácskönyv
Csökken a sertésállomány, nő a szarvasmarha-állomány
Őszi gasztronómiai séták ínyenceknek és kíváncsiaknak
Magyar siker a világ legnagyobb élelmiszer-ipari kiállításán
Eltűnik a cigánypecsenye elnevezés a hannoveri önkormányzati menzákról
2013. szeptember
Egészségmegőrző mintaprojekt a sarkadi kistérségben
A gyulai önkormányzat megvásárolta a Gyulai Húskombinátot
Sejtszinten fiatalodik meg az ember az életmódváltástól
Folyamatosan csökken a húsfogyasztás
Paprikás csokoládétorta nyerte a hobbicukrászok versenyét
Megkezdődött a nemzetek sajtversenye
Megtalálhatták a jeges csokoládé első angol receptjét
Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata
2013. augusztus
Új termékek egészségtudatos fogyasztóknak a húsipari kutatótól
A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát
Kóstolja meg Magyarországot!
Már hatezer éve is fűszerezték az ételt az európaiak
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot
Talán jobban odafigyelünk a táplákozásra?
Kevesebb tésztát esznek az olaszok
Lisztekről tabuk nélkül.
Ha nincs, időd készíts Pastat!
Miről fog szólni az alapanyagok blog?
2013. július
Együttműködés az Ars Vino Borszaküzlettel
2013. június
A világ csodálatos konyhái. Kínai konyha
mitfozzek.hu bemutatót tartottunk a Hotel Noniusban!
A világ csodálatos konyhái. Francia konyha
2013. május
A világ csodálatos konyhái. Olasz konyha
Főztünk a III. Gyulavári kastélynapokon
2013. április
Április végi gasztroprogramok
Új megjelenés és szolgáltatások
Nyereményjáték
Lezárult a mitfozzek.hu nyereményjátéka!
Gasztronómiai programok 2013 március
Gasztroprogram: Szegedi Toros Pálinkafesztivál - 2013. február 28. – március 3.
2013. február
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Pirosak"
Zöldségek az egészség "őrei" : A "Zöldek"
Zsemlemorzsa házilag
2013. január
Farsangi Torkos Csütörtök
Pesto, egy csipetnyi Olaszország:)
Edd a szezont!
XIII. Gyulai Böllér- és Pálinkanapok
2012. december
B.U.É.K!!!
Gasztronómia és Újévi hiedelmek
Áldott karácsonyt kívánunk!
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál margójára
Disznótor! Indul a szezon:)
2012. november
Hogyan fotózzunk ételeket?
V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Hogyan vásároljunk (csak egy ötlet)?
A programozó konyhájából jelentjük:).
Benedek tojás
Történetek Angliából I.
2012. október
mitfozzek.hu 2.2-es verziója működik
Erfurt 2012!
Elindult az új oldalunk!

Hirdetések

Közösség