Belépés vagy Regisztráció
Írta: Péter | 2012-11-27
Már jónéhány éve dolgozom szakácsként és egy éve fotózok is ételeket, amikor csak tehetem. Ezért gondoltam, hogy megosztok Veletek néhány hasznos tanácsot, ami segíthet jó képeket készíteni.
Írta: Antal | 2012-11-22
Ebben az évben is megrendezésre kerül Gyulán 2012.12.07 - 2012.12.09 között az "V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál".
Írta: Antal | 2012-11-17
Egy pár ötletet összeszedtünk arra, hogyan vásároljunk tudatosan.
Főleg a mostani időkben, mikor igen be kell osztani a pénzt!
Mi így csináljuk.
Írta: Antal | 2012-11-15
Többen kérdeztétek, hogyan lehet felvinni receptet az oldalra, mert nem volt egyértelmű. Ezen módosítottuk.
Egyértelműbbé tettük a kiírásokat a felhasználói menüben belépés után, valamint elkészült egy "Segítség a kitöltéshez" link is amire kattintva megpróbáltuk egyszerűen leírni az alapanyagok hozzáadásának módját.