Belépés vagy Regisztráció
Írta: Antal | 2013-08-24
Hetente kétszer nyers fokhagymát fogyasztva csaknem megfeleződik a tüdőrák kialakulásának kockázata, ráadásul a fokhagymaevő dohányosoknál is jelentősen csökken a tüdőrák veszélye.
Írta: Antal | 2013-08-23
Tízből egy ember étkezik a korszerű orvostudományi ismereteknek megfelelően, de a lakosság nagy többsége odafigyel az ételek testsúlyra gyakorolt hatására a GfK Hungária elemzése szerint.
Írta: Antal | 2013-08-23
Több mint tíz kilóval csökkent az olasz családok éves tésztafogyasztása az utóbbi majdnem tizenöt év alatt - derült ki egy tésztagyár által készített felmérésből.
Írta: Antal | 2013-07-10
A tegnapi nap folyamán sikerült "tető alá hozni", egy együttműködést az Ars Vino Borszaküzlettel (Békéscsaba).
Írta: Szilárd | 2013-06-16
Kínai konyha, ahol, ami mozog megsütik, ami nem mozog, azzal fűszerezik!